Veiledning med nettlærer

Vi vet at mange opplever det som svært motiverende å ha kontakt med en nettlærer. Derfor hevder vi at en nettlærer kan være verdt sin vekt i gull.

Nettlæreren kan hjelpe deg med å holde oppe motivasjonen, rette skriftlige oppgaver, høre og gi tilbakemelding på lydfiler, svare på spørsmål, formidle ekstra lærestoff om nødvendig og bistå deg med samtaletrening.

De fleste velger å dele opp veiledningstimen i tre perioder på 20 minutter eller fire perioder på 15 minutter, og fordele dette på samtaletrening og uttaleøvinger. Noen velger også å sette av litt tid til tekstretting.

Ekstra veiledning

Hvis du ønsker ekstra veiledningstimer med nettlærer kan du bestille ønsket antall her.

  • Veiledning med nettlærer
    Kr. 660,- pr. time (45 min.).
    Velg antall:

Mer om norskkursene våre

Kurstilbud

Kurstilbud

Vi tilbyr førti nettbaserte norskkurs, og kurs i samfunnskunnskap.

Lengden på kursene varierer fra to måneder til to år, og du kan velge mellom ulike pedagogiske metoder, med de anerkjente læringsprogrammene Migranorsk, Veien inn og Mot målet.

Les mer om våre norskkurs
Godkjent norskkurs

Godkjent norskkurs

Våre norskkurs med veiledning er godkjent av norske myndigheter. Ved gjennomført kurs, kan kursbeviset kan legges ved en søknad om varig opphold i landet.

For å kunne delta på godkjent kurs, må du være omfattet av Introduksjonsloven. Les mer på www.regjeringen.no og hos Kompetanse Norge (tidligere Vox).

Personlig nettveileder

Personlig nettveileder

Ved kursstart får du tildelt en personlig nettveileder som skal hjelpe deg gjennom kurset.

Alle kurspakker fra CampusOnline.no kan fås med personlig veiledning. Våre nettveiledere er dyktige og erfarne pedagoger.

Les mer om personlig nettveileder
Kurs som selvstudium

Kurs som selvstudium

I våre selvstudium arbeider du på egenhånd i det interaktive læringsprogrammet på nett. Du kan benytte alle funksjonaliteter, bortsett fra innsendingsoppgaver. Selvstudium passer for deg som har god arbeidsdisiplin.

Selvstudium er ikke anerkjent som godkjent av norske myndigheter. De fleste av våre norskkurs finnes også med nettveiledning og de er godkjent ved søknad om oppholdstillatelse.

Bedriftskunder

Bedriftskunder

Vi tilbyr bedrifter tilrettelagte kurspakker med godkjent norskopplæring på CampusOnline.no.

Kurspakkene inkluderer rapportering og tett oppfølging. Kursansvarlig i bedriften får underveisrapporter med oppdatert informasjon om deltakerens progresjon og resultater.

I tillegg tilbyr vi skreddersydde kursopplegg basert på bedriftens behov og ønske. Ta kontakt med info@campusonline.no for å få vite mer.

Gangen i kursene

Gangen i kursene

Når du har sendt inn ditt påmeldingsskjema, vil du motta en bekreftelse på e-post med brukernavn og passord og informasjon om kurset ditt.

Din personlige nettveileder tar direkte kontakt med deg. Hvis du ikke er nybegynner kan du ta norsktest og din personlige nettveileder sørger for at du starter på riktig nivå i kurset. Du kan arbeide med kurset når du vil og i ditt eget tempo. Du får arbeide med multimediale tekster der tekst, bilde, video, ordforklaringer og oppgaver henger nøye sammen.

Les mer om gangen i kursene
Tekniske krav

Tekniske krav

Du trenger en datamaskin med lyd og må sørge for at datamaskinen er koblet til Internett med tilstrekkelig kapasitet til å få overført innholdet i kursene, inkludert multimedieelementene.

Les mer om tekniske krav

Se demo


Se demo av våre norskkurs

Vil du se nærmere på norskkursene før du melder deg på? Prøv gratis demo her!

Kontakt oss


Er det noe du lurer på? Bruk skjemaet nedenfor eller kontakt oss på telefon: + 47 55 38 88 30 eller epost info@campusonline.no.Hva står i bildet?