Nettlærer

Når du registrerer deg på et kurs, kan du velge om du ønsker å gjennomføre kurset som selvstudium, eller få veiledning av nettlærer. Hvis du velger selvstudium, kan du selv bestemme hvor mange veiledningstimer du ønsker å kjøpe. Selv om kursene inneholder interaktive oppgavene gir deg muligheten til å arbeide på egenhånd, anbefaler vi at du legger til veiledningstimer i kurspakken din. Direkte kontakt med en erfaren nettlærer gjennom samtaletrening og veiledning, vil være et viktig supplement til de interaktive oppgavene. 

Du lurer kanskje på hvordan veiledningstimene dine på nett vil foregå? Mesteparten av det, spesielt samtaletrening, gjøres på Skype, men deler av kommunikasjonen vil også foregå gjennom læringsplattformen eller på epost. Nettlæreren din veileder og hjelper deg gjennom omtrent alle aspekter ved kurset, fra å hjelpe deg med å sette opp en individuell opplæringsplan, gjennom å rette innleveringene dine, bistå med alt fra vanskelig grammatikk til uttaletrening på Skype, og besvare spørsmål du måtte ha.

2-3 dager etter registrering vil du motta en epost fra din nettlærer, som vil invitere deg til et Skype-møte. Dette møtet er en god anledning til å dele tanker, ideer eller innspill med nettlærer. Du kan selv velge om du ønsker å fokusere på muntlige eller skriftlige ferdigheter, avhengig av egne behov og mål.

Den eneste begrensningen er antall veiledningstimer du kjøper, når du registrerer deg på kurset.
Vær oppmerksom på at du bestemmer hvor mye tid din nettlærer vil ha til deg.

Våre nettlærere er dyktige og erfarne. Selv om de fleste har norsk som morsmål, har vi også nettlærere som selv har vært igjennom norskopplæring, som de gledelig deler sine erfaringer om. 

Mer om norskkursene våre

Kurstilbud

Kurstilbud

Vi tilbyr førti nettbaserte norskkurs, og kurs i samfunnskunnskap.

Lengden på kursene varierer fra to måneder til to år, og du kan velge mellom ulike pedagogiske metoder, med de anerkjente læringsprogrammene Migranorsk, Veien inn og Mot målet.

Les mer om våre norskkurs
Godkjent norskkurs

Godkjent norskkurs

Våre norskkurs med veiledning er godkjent av norske myndigheter. Ved gjennomført kurs, kan kursbeviset legges ved en søknad om varig opphold i landet.

Les mer på www.regjeringen.no og hos Kompetanse Norge (tidligere Vox).

Nettlærer

Nettlærer

Ved kursstart får du tildelt en nettlærer, som skal hjelpe deg gjennom kurset.

Alle kurspakker fra CampusOnline.no kan fås med veiledning. Våre nettlærere er dyktige og erfarne pedagoger

Les mer om nettlærer

Kurs som selvstudium

Kurs som selvstudium

I våre selvstudium arbeider du på egenhånd i det interaktive læringsprogrammet på nett. Du kan benytte alle funksjonaliteter, bortsett fra innsendingsoppgaver. Selvstudium passer for deg som har god arbeidsdisiplin.

Selvstudium er ikke anerkjent som godkjent av norske myndigheter. De fleste av våre norskkurs finnes også med nettveiledning og de er godkjent ved søknad om oppholdstillatelse.

Bedriftskunder

Bedriftskunder

Vi tilbyr bedrifter tilrettelagte kurspakker med godkjent norskopplæring på CampusOnline.no.

Kurspakkene inkluderer rapportering og tett oppfølging. Kursansvarlig i bedriften får underveisrapporter med oppdatert informasjon om deltakerens progresjon og resultater.

I tillegg tilbyr vi skreddersydde kursopplegg basert på bedriftens behov og ønske. Ta kontakt med info@campusonline.no for å få vite mer.

Gangen i kursene

Gangen i kursene

Når du har sendt inn ditt påmeldingsskjema, vil du motta en bekreftelse på e-post med brukernavn og passord og informasjon om kurset ditt.

Din personlige nettlærer tar direkte kontakt med deg. Hvis du ikke er nybegynner kan du ta norsktest og din personlige nettlærer sørger for at du starter på riktig nivå i kurset. Du kan arbeide med kurset når du vil og i ditt eget tempo. Du får arbeide med multimediale tekster der tekst, bilde, video, ordforklaringer og oppgaver henger nøye sammen.

Les mer om gangen i kursene
Tekniske krav

Tekniske krav

Du trenger en datamaskin med lyd og må sørge for at datamaskinen er koblet til Internett med tilstrekkelig kapasitet til å få overført innholdet i kursene, inkludert multimedieelementene.

Les mer om tekniske krav

Kontakt oss


Er det noe du lurer på? Bruk skjemaet nedenfor eller kontakt oss på telefon: + 47 55 38 88 30 eller epost info@campusonline.no.Hva står i bildet?