Våre kurs

Vi tilbyr tre ulike typer norskkurs: godkjente kurs med veiledning (godkjent av Kompetanse Norge), kurs med veiledning (ikke godkjent), og selvstudium (ikke godkjent).

Godkjente norskkurs med online veiledning

Våre kurs med godkjenning er godkjent av Kompetanse Norge. Når du fullfører kurset får du tilsendt et kursbevis med informasjon om gjennomført timetall på kurset. Kursbeviset er anerkjent av politiet og utlendingsmyndighetene som dokumentasjon i søknaden om permanent oppholdstillatelse. Du kan få godkjent maksimalt 12 timer per uke for alle læringsaktiviteter til sammen. Av de godkjente timene totalt, må 1/6 bestå av veiledningstimer med din nettlærer. Veiledning kan skje via videosamtaler, telefon, talemeldinger eller skriftlige meldinger. Klikk på ønsket nivå for å lese mer om våre godkjente kurs, prøve demo og for bestilling.

Godkjente kurs med veiledning

Våre kurs med godkjenning er godkjent av Kompetanse Norge. Når du fullfører kurset får du tilsendt et kursbevis med informasjon om gjennomført timetall på kurset. Kursbeviset er anerkjent av politiet og utlendingsmyndighetene som dokumentasjon i søknaden om permanent oppholdstillatelse. Du kan få godkjent maksimalt 12 timer per uke for alle læringsaktiviteter til sammen. Av de godkjente timene totalt, må 1/6 bestå av veiledningstimer med din nettlærer. Veiledning kan skje via videosamtaler, telefon, talemeldinger eller skriftlige meldinger. Dette avtaler du sammen med din nettlærer.

Dette kurset er tilgjenlig til salgs snart!

Norskkurs med online veiledning

CampusOnline.no tilbyr en rekke ulike kurs på nett med veiledning av nettlærer. Lengden på kursene varierer fra to måneder til to år, og du kan velge mellom kurs på forskjellige nivå og med ulik læringsmetode, alt etter hva som passer best for deg. Klikk på ønsket nivå og les mer om hvilke kurs vi tilbyr, demo og bestilling av kurs.

Kurs med veiledning

CampusOnline.no tilbyr en rekke ulike norskkurs på nett med veiledning. Lengden på kursene varierer fra to måneder til to år, og du kan velge mellom kurs på forskjellige nivå og med ulik læringsmetode, alt etter hva som passer best for deg. Klikk på ønsket nivå for å lese mer om de ulike kursene, prøve demo og for bestilling. Disse kursene tilbys med veiledning men er ikke godkjente av Kompetanse Norge. For godkjente norskkurs, gå til Godkjente kurs med veiledning.

Kurset åpner opp for salg snart.

Selvstudium

CampusOnline.no tilbyr en rekke ulike norskkurs på nett som du kan jobbe selvstendig i. Lengden på kursene varierer fra to måneder til to år, og du kan velge mellom kurs på forskjellige nivå og med ulik læringsmetode, alt etter hva som passer best for deg. Klikk på ønsket nivå og les mer om hvilke kurs vi tilbyr, demo og bestilling av kurs..

Selvstudium

CampusOnline.no tilbyr en rekke ulike kurs på nett. Lengden på kursene varierer fra to måneder til to år, og du kan velge mellom kurs på forskjellige nivå og med ulik læringsmetode, alt etter hva som passer best for deg. Klikk på kurset du er interessert i for å lese mer, prøve demo og melde deg på.

Kurset åpner opp for salg snart!

Mer om norskkursene våre

Kurstilbud

Kurstilbud

Vi tilbyr tre forskjellige typer nettbaserte norskkurs:

 • Godkjente kurs med veiledning
 • Kurs med veiledning
 • Selvstudium

 • Les mer om våre norskkurs
  Godkjent norskkurs

  Godkjent norskkurs

  Du kan få godkjent maksimalt 12 timer per uke for alle læringsaktiviteter til sammen. Av de godkjente timene må minimum 1/6 bestå av veiledningstimer med din nettlærer.

  Alle våre godkjente kurs kan forlenges. Ved gjennomført kurs, kan kursbeviset legges ved en søknad om oppholdstillatelse i Norge.

  Les mer på www.regjeringen.no og hos Kompetanse Norge (tidligere Vox).

  Nettlærer

  Nettlærer

  Når du registrerer deg på et kurs, kan du velge om du ønsker å gjennomføre kurset med nettlærer eller som selvstudium.

  Følgende kurs inkluderer veiledning med nettlærer

  • Godkjente kurs med veiledning
  • Kurs med veiledning

  Alle kurspakker fra CampusOnline.no kan fås med veiledning.

  Les mer om nettlærer

  Kurs som selvstudium

  Selvstudium

  Selvstudium betyr at du arbeider på egenhånd med kursene. Du får tilgang til det samme som de øvrige kursene, bortsett fra innsendingsoppgaver og veiledning med nettlærer. Selvstudium gir ikke dokumentasjon som kan brukes i forbindelse med søknad om oppholdstillatelse.

  Du kan når som helst kjøpe veiledningstimer med nettlærer.

  Bedriftskunder

  Bedriftskunder

  Vi tilbyr bedrifter tilrettelagte kurspakker med godkjent norskopplæring på CampusOnline.no.

  Kurspakkene inkluderer rapportering og tett oppfølging. Kursansvarlig i bedriften får underveisrapporter med oppdatert informasjon om deltakerens progresjon og resultater.

  I tillegg tilbyr vi skreddersydde kursopplegg basert på bedriftens behov og ønske. Ta kontakt med info@campusonline.no for å få vite mer.

  Gangen i kursene

  Gangen i kursene

  Når du har sendt inn ditt påmeldingsskjema, vil du motta en bekreftelse på e-post med brukernavn og passord og informasjon om kurset ditt.

  Dersom du er usikker på hvilket nivå du er på, kan du ta norsktest, som vil hjelpe deg med å velge riktig nivå i kurset. Du kan arbeide med kurset når du vil og i ditt eget tempo. Du får arbeide med multimediale tekster der tekst, bilde, video, ordforklaringer og oppgaver henger nøye sammen.

  Les mer om gangen i kursene
  Tekniske krav

  Tekniske krav

  Du trenger en datamaskin med lyd og må sørge for at datamaskinen er koblet til Internett med tilstrekkelig kapasitet til å få overført innholdet i kursene, inkludert multimedieelementene.

  Les mer om tekniske krav

  Kontakt oss


  Er det noe du lurer på? Bruk skjemaet nedenfor eller kontakt oss via epost info@campusonline.no.  Hva står i bildet?