Undermeny

Om CampusOnline.no

Om CampusOnline.no

CampusOnline.no er en nettskole som tilbyr nettbasert norskopplæring. Våre kurs kan gjennomføres som selvstudium eller med veiledning av våre norsklærere.

Våre kurs kan gjennomføres som selvstudium eller med veiledning av våre norsklærere. Vi tilbyr godkjente norskkurs med veiledning, norskkurs med veiledning (uten godkjenning) og selvstudiumskurs (uten godkjenning). Alle våre kurs kan forlenges, og gjennom veiledning og tett oppfølging av dyktige norsklærere, kan deltakeren øve både muntlige og skriftlige ferdigheter. 


Godkjent kurstilbyder

CampusOnline.no er godkjent av Kompetanse Norge som privat tilbyder av opplæring i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Dette gjelder kun nettkursene under «Godkjente norskkurs med veiledning». CampusOnline.no godkjenner maksimalt 12 timer per uke for alle læringsaktiviteter til sammen. Av alle godkjente timer må 1/6 bestå av veiledning med din nettlærer. Veiledning regnes som Skype samtaler eller skriftlig og muntlig tilbakemelding.


Godkjent kursbevis

Når deltakeren fullfører kurset får han/hun tilsendt et kursbevis med informasjon om gjennomført timetall på kurset. Nivå og kursnavn vil ikke bli oppført. Kursbeviset er anerkjent av politiet og utlendingsmyndighetene som dokumentasjon i søknaden om permanent oppholdstillatelse.


Kurs for bedrifter

Vi tilbyr også arbeidsrettede norskkurs som kan kombineres med de andre norskkursene, eller tas alene. Alle kurs tilbys som selvstudium eller med veiledning av lærere.

For bedrifter tilbyr vi skreddersydde kurs slik at ansatte får de kursene som passer for nettopp dem. Ta kontakt med oss for å få et skreddersydd kurstilbud til din bedrift. 

Mer om norskkursene våre

Kurstilbud

Kurstilbud

Vi tilbyr tre forskjellige typer nettbaserte norskkurs:

 • Godkjente kurs med veiledning
 • Kurs med veiledning
 • Selvstudium

 • Les mer om våre norskkurs
  Godkjent norskkurs

  Godkjent norskkurs

  Du kan få godkjent maksimalt 12 timer per uke for alle læringsaktiviteter til sammen. Av de godkjente timene må minimum 1/6 bestå av veiledningstimer med din nettlærer.

  Alle våre godkjente kurs kan forlenges. Ved gjennomført kurs, kan kursbeviset legges ved en søknad om oppholdstillatelse i Norge.

  Les mer på www.regjeringen.no og hos Kompetanse Norge (tidligere Vox).

  Nettlærer

  Nettlærer

  Når du registrerer deg på et kurs, kan du velge om du ønsker å gjennomføre kurset med nettlærer eller som selvstudium.

  Følgende kurs inkluderer veiledning med nettlærer

  • Godkjente kurs med veiledning
  • Kurs med veiledning

  Alle kurspakker fra CampusOnline.no kan fås med veiledning.

  Les mer om nettlærer

  Kurs som selvstudium

  Selvstudium

  Selvstudium betyr at du arbeider på egenhånd med kursene. Du får tilgang til det samme som de øvrige kursene, bortsett fra innsendingsoppgaver og veiledning med nettlærer. Selvstudium gir ikke dokumentasjon som kan brukes i forbindelse med søknad om oppholdstillatelse.

  Du kan når som helst kjøpe veiledningstimer med nettlærer.

  Bedriftskunder

  Bedriftskunder

  Vi tilbyr bedrifter tilrettelagte kurspakker med godkjent norskopplæring på CampusOnline.no.

  Kurspakkene inkluderer rapportering og tett oppfølging. Kursansvarlig i bedriften får underveisrapporter med oppdatert informasjon om deltakerens progresjon og resultater.

  I tillegg tilbyr vi skreddersydde kursopplegg basert på bedriftens behov og ønske. Ta kontakt med info@campusonline.no for å få vite mer.

  Gangen i kursene

  Gangen i kursene

  Når du har sendt inn ditt påmeldingsskjema, vil du motta en bekreftelse på e-post med brukernavn og passord og informasjon om kurset ditt.

  Dersom du er usikker på hvilket nivå du er på, kan du ta norsktest, som vil hjelpe deg med å velge riktig nivå i kurset. Du kan arbeide med kurset når du vil og i ditt eget tempo. Du får arbeide med multimediale tekster der tekst, bilde, video, ordforklaringer og oppgaver henger nøye sammen.

  Les mer om gangen i kursene
  Tekniske krav

  Tekniske krav

  Du trenger en datamaskin med lyd og må sørge for at datamaskinen er koblet til Internett med tilstrekkelig kapasitet til å få overført innholdet i kursene, inkludert multimedieelementene.

  Les mer om tekniske krav

  Se demo


  Se demo av våre norskkurs

  Vil du se nærmere på norskkursene før du melder deg på? Prøv gratis demo her!

  Kontakt oss


  Er det noe du lurer på? Bruk skjemaet nedenfor eller kontakt oss via epost info@campusonline.no.  Hva står i bildet?